Imagine It
Jobb
×

Är du vår nästa stora upptäckt?

Bli en del av vårt team

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter intressanta människor att addera till vårt team i Karlstad. Vi brinner för att förenkla vardagen för våra användare genom att bygga snygga, enkla och smarta lösningar. Vår tjänst finns både inom Sverige och internationellt.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats med fina förmåner. Det här är arbetsplatsen för dig som gillar att ha trivsamma dagar med trevliga kollegor. Vi är ett litet team med stora ambitioner, just nu är vi i en expansionsfas där vi växer kontinuerligt år för år.


Lediga Tjänster

Läs mer om tjänsterna här under och skicka in din ansökan till emelie@imagineit.se redan idag.
Urval och personliga intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!
Vid ev. frågor kontakta Emelie Ivarsson, emelie@imagineit.se, 073-388 93 00.


Ruby on Rails-utvecklare

Vi söker dig som har mer än två års erfarenhet av Ruby on Rails och är passionerad över att skriva snygga och effektiva lösningar. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en teamplayer och ser fördelarna med TDD/BDD.


Webbutvecklare

Vill du jobba i den tekniska framkanten i ett sammansvetsat utvecklingsteam med en internationell produkt? Nu söker vi både juniora och seniora utvecklare som är beredda att lära sig och utvecklas snabbt för att möta såväl dagens som morgondagens behov. Vi värdesätter egna initiativ, kvalitetskänsla och produktivitet. Kunskaper inom HTML, Javascript, CSS och SQL samt minst ett backendspråk för webben är våra krav. Erfarenhet av Ruby on Rails är meriterande.