Imagine It
Jobb
×

Är du vår nästa stora upptäckt?

Bli en del av vårt team

Lediga Tjänster

Stockholm

Vi letar alltid efter intressanta människor att addera till vårt team. Brinner du likt oss för att skapa användvänliga verktyg och vill jobba med andra likasinnade i moderna open source-miljöer? Då är vi troligtvis en match! Skicka iväg ett mail med en kort presentation av dig själv till support@imagineit.se

Stockholm

Ruby on Rails-utvecklare

Karlstad

Vi söker dig som har mer än två års erfarenhet av Ruby on Rails och är passionerad över att skriva snygga och effektiva lösningar.
Du har ett strukturerat arbetssätt, är en teamplayer och ser fördelarna med TDD/BDD.

PS. Vi har pingisbord, alltid nymalt kaffe och älvutsikt!

Karlstad

Webbutvecklare

Karlstad

Vill du jobba i den tekniska framkanten i ett sammansvetsat utvecklingsteam med en internationell produkt? Vi söker duktiga frontend- och backendutvecklare som är beredda att lära sig och utvecklas snabbt för att möta såväl dagens som morgondagens behov. Vi värdesätter egna initiativ, kvalitetskänsla och produktivitet. Erfarenhet av Ruby on Rails är meriterande.

Karlstad

Projektledare/Organisatör

Karlstad

Vi söker en driven projektledare/produktansvarig som är multikompetent och duktig på att omsätta idéer i praktisk verklighet tillsammans med resten av teamet. En dooer och organisatör som trivs med varierade arbetsuppgifter och ansvar. Vi är på en ambitiös tillväxtresa och behöver personer med ledarskapsförmåga som vill vara med att bygga upp bolaget från nationellt till multinationellt.

Karlstad